Sabtu, 23 Juni 2012

BAGAIMANA CARA MELAKUKAN SEKS DENGAN ISTRI??? "+18"

Bagaimana Melakukan Seks Dengan Isteri
Mengikut Pendapat Ulama

Iman Shafie berpendapat, ada tiga malam dalam seminggu hukumnya sunnat membuat seks (jimak) dengan isteri. Malam-malam itu ialah Jumaat, Isnin dan Khamis.

Tidak menjadi kesalahan melakukan seks setiap malam, tetapi dikhuatiri zakar dan buah pinggang akan menanggung risiko yang berat, terpaksa bekerja setiap hari. Berilah ruang untuk rihat kepada tenaga batin - pendapat Dr Nik

' Nabi berpesan, " Sekiranya kamu merasa akan turunnya mani, janganlah cepat-cepat kamu mencabut zakarmu. Biarkan dahulu sehingga isteri kamu juga turut sama turunnya mani. Ini kerana pada saat itulah terletaknya punca kenikmatan yang amat sangat bagi pasangan suami isteri yang berjimak."

[ Jauhilah ZINA kerana zina itu membawa malapetaka kepada semua manusia. Ia dapat memusnahkan lelaki dan perempuan, Senang mendapat jangkitan gonorrhoea, siflis , herpes atau HIV ]

Seks Yang Sempurna & Memuaskan

Seks aadalah satu-satunya keprluan lelaki yang tidak boleh diperolehi diluar rumah ( berzina ). Setiap lelaki inginkan seorang isteri memberi layanan first class terhadap seks.

Kenapa harus suami 'makan yang haram' diluar, padahal dirumah ada yang halal ?

Seorang kawan saya menjawab:. " Dirumah isteri tidak pandai melayan nafsu seks suami !"

Sambil selamba seorang kawan lagi berkata," Kenapa perempuan Siam lebih pandai melayani nafsu seks lelaki ? dan mereka lebih bagus dan faham kehendak lelaki !"

Pesanan Untuk Isteri

Apakah wanita Melayu tidak pandai ? Atau pun, apakah isteri kita tidak pandai ' buat seks' ?

Semuanya itu adalah alasan semata-mata.

Seandainya perempuan Melayu atau isteri kita dirumah pandai melayani kehendak suaminya, saya rasa kehebatan dan kehangatan wanita Melayu akan tersohol dan mengasyikkan.

Disini saya ingin perurunkan beberapa petua yang harus dibaca dan diamalkan oleh setiap orang yang bergelar - wanita Melayu, Isteri dan Perempuan.....

Dirumah makan malam lebih awal 1 atau 2 jam sebelum setubuh.

No.1:  Siapkan Diri anda sekurang-kurangnya satu jam sebelum hubungan kelamin dengan mandi,berus gigi, cuci mulut dan cuci faraj dan pakai pakaian seksi yang nipis dan menghairahkan serta pakai sedikit bauan halus dan lembut.

No 2: Goda Suami:  Godalah suami anda sebaik mungkin dengan duduk disini suami. Jika suami kelihatan malas, usik dia sehingga menaikkan berahi dengan aksi-aski menarik anda, katakan;' kononnya seperti perempuan siam'. Apa salahnya kan ini suami anda yang sah dan perkara yang anda lakukan ini adalah halal dan sunnat !

No.3: Jangan sekali-kali menanti pelukan suami anda. Anda adalah seorang isteri, seorang wanita yang harus mengoda suami anda. Anda harus memberi semua yang terbaik yang ada pada diri anda untuk suami anda, anda mahu suami sentiasa ingat dan sayangkan anda.

Nah ! lakukan apa saja yang anda fikir dapat mengoda suami anda, lakukan sekarang, jangan biarkan perempuan lain mengodakan suami anda !

Jangan malu, Jangan takut dan jangan Malas. Itu semua adalah nasihat syaitan.

Kalau dia masih duduk di kerusi, anda himpitkan diri anda dekat-dekat dia, usik si ' anu' dia, kalau dia angkat tangan anda ketepi, anda himpitkan dia kuat-kuat, jika dia masih tidak respon, bisikkan pelahan-lahan ditelinganya untuk ke kamar, lihat TV di kamar dan jika dia masih gagal untuk bangun, pelahan-lahan tarikkan tangannya dan letakkan tangannya ke'anu' anda.

Tidak dinafikan ada lelaki liat 'buat seks' dengan isteri namun anda harus bersabar, kerana kadang-kadang 'suami' anda ini sememangnya 'tidak ganas' dan 'dianggap 'suami berjurus' [civic] - bersabarlah...

sila cetak dan berikan kepada suami isteri

Cara Yang sesuai Untuk Jimak Isteri


Setiap kali melakukan hubungan badan dengan suami-isteri beberapa adab harus diikuti;- ( Jangan mengharamkan yang halal dan jangan menghalalkan yang haram )


Pesanan Untuk Kedua-dua Suami Isteri
Sebelum , Sewaktu dan Selepas Jimak

Fakta No.1
- Bersopan santum
- Isteri pakailah pakaian nipis, supaya nampak ghairah.
- Pakailah bau-bauan yang lembut ( jangan pakai minyak atar Mekkah, busok ! Kecuali Malaikat Suboh )
Jika ada, musik yang lembut dan halus memang digalakkan.

Fakta No. 2
Ada hadith menyatakan bahawa Rasullullah SAW sendiri mandi bersama dengan Siti Aisyah ra. Kenapa tidak anda ! Bercumbu-cumbuan sebelum jimak adalah digalakkan.

Fakta No.3
Bila sudah kemuncak, masukkan zakar pelahan-lahan kedalam faraj dan layarilah nikmat yang Tuhan anugerahkan kepada kita dengan baik dan sopan.

Jangan sekali-kali gopoh-gapah dalam melakukan hubungan badan, kerana ini akan menyebabkan cepat terpancutnya air mani atau dikenali sebagai pancutan pramasa.

Kalau anda pelahankan sedikit seni tusukan zakar, maka anda dapati, anda dapat bertahan lebih lama dalam melayari hubungan batin dengan isteri anda dengan baik dan sempurna.

Sekiranya anda terlampau cepat keluar air mani atau pancutan pramasa, maka kita ada ubat untuk mengatasinya. Jangan risau, ikhtiarlah segera, jangan menunggu.

Fakta No4

Sekiranya air mani sudah terpancut, JANGAN sekali-kali biarkan isteri anda terkapai-kapai dan kecewa kerana kebiasaannya orang perempuan memang payah untuk sampai kemuncak syahwat.
Maka romancelah isteri anda sehingga beliau mencapai kepuasan.

Jangan sekali-kali terus tidur selepas jimak. Ini satu cara yang salah !!

Fakta No.5

Tukarlah posisi berjimak, agar anda merasa kenikmatan yang lebih. Kadang-kadang jika anda melakukan posisi yang sama sahaja, kenikmatan seks anda mungkin akan menurun, dan anda tidak menghayati betul-betul sunnah Rasullullah, dimana beliau menyatakan bahawa 'isteri kamu itu diibaratkan sebagai taman, maka gaulilah ia sebaik mungkin'

Fakta ke 6

Gaulilah isteri kamu secara sopan, isteri kamu bukanlah pelacur yang harus dibuat bermacam-macam karenah kamu yang kurang sopan.
Baikilah tingkah laku kamu secara sopan dan lemah lembut.

Panduan Ubat Kuat Lelaki

Ubat ini boleh didapati rangkaian dikelinik-kelnik Homeopati Dr Nik Omar sahaja, sama ada di Kg Baru, KL atau di Pasir Mas, Kelantan
Ubat mendapatkan ubat-ubat ini sila datang terus kemana-mana kelinik beliau yang terdekat atau jika anda berada jauh, anda boleh membuat pesanan melalui pos. Lihat laman Masalah Seks

Tenaga lelaki seperti kuda tentu mengembirakan isteri.


Lelaki malang !

Alangkah malangnya lelaki yang tidak berupaya membahagiakan isteri diatas ranjang, kerana masalah pancutan pramasa, lemah tenaga batin, mati pucuk, zakar lembek dan sebagainya, tetapi tidak berusaha untuk mengubatinya.

Berubatlah sebelum terlambat !

Golongan cerdik Pandai Melayu Cenderung Berubat Masalah Seks Dengan Perubatan Homeopati

Jika anda mempunyai masalah seksual saperti mati pucuk, lemah tenaga batin, kurang ereksi, tidak ada air mani, lemah tenaga batin, apakah yang harus anda lakukan ???

Apakah anda harus makan ubat moden (allopati) Vigra atau anda harus makan herba-herba mahal yang tidak pasti khasiatnya.

Apakah formula rawatan herba berkesan untuk masalah seksual ini.

Jawapannya - Yes amat berkesan khususnya, apa yang saya tahu ialah 'Herba Rumusan Homeopati' sememangnya berkesan untuk merawat kes-kes masalah seksual baik lelaki mahupun perempaun dan harganya tidaklah mahal.

Kajian-kajian yang dijalankan oleh hospital-hospital homeopati yang masyur diseluroh dunia telah membuktikan bahawa ubat homeopati memang diakui terbaik untuk mengubati masalah seksual.

Antara Ubat-Ubat seksual herba Homeopati ialah:-

1. Kuat Lelaki ini adalah satu ubat homeopati yang dirumus khas oleh Prof Dr Nik Omar pada tahun 1985 dan diujikaji lebih dari 1000 orang penggunakan, didapati amat berkesan untuk mengatasi masalah seksual lelaki yang lemah tenaga batin, kurang ereksi, kurang nafsu. Remedi ini bila dimakan secara teratur selama 3 bulan dapat meningkatkan keupayaan seksual lelaki ketahap sekurang-kurang 50 hingga 60 peratus. Menikmati hubungan kelamin yang lebih seronok dan berupaya menambah ketegangan zakar yang lembik.

2. Ac Phos: Mengikut kajian yang dijalankan oleh sekumpulan saintis-saintis homeopathy yang diketuai Dr Willmar Schwabe dari Germany mendapati bahawa remedi homeopati ini jika diberi kepada pesakit-pesakit yang mengalami kurang nafsu seks, kurang ereksi, zakar lembik sewaktu sedang setuboh, tidak berupaya melakukan seks yang memuaskan, didapati bila digunakan ubat ini akan meningkatkan keupayaan seksual lelaki sebanyak 40 hingga 50 peratus.

3. Herba Homeopati Damiana: Herba ini berasal dari Mexico, Bolivia dan Latin Amerika yang diguna pakai oleh doktor-doktor homeopati seluroh dunia cukup berkesan bagi meningkatkan keupayaan seksual lelaki memberi ereksi yang lebih lama, merangsangkan nafsu seks, meningkatkan fungsi saraf serta kepekaan pada bahagian genital dan memberi kepuasan seks pada lelaki.

4. Yohimbinum adalah satu lagi remedi homeopati yang berasal dari Afrika Tengah. Herba ini diujikaji oleh Dr William Boericke dari USA dan tercatit dalam Materia Medica sebagai satu ubat homeopati yang amat mustajab bagi meningkatkan keupayaan seksual lelaki, memberi kesegaran urat saraf, menambah keinginan nafsu seks dan satu petikan kata-kata dalam buku tersebut 'capable of giving strong and lasting erection'

Perlu diingatkan bahawa aktiviti seks yang sihat menjamin perhubungan imtim, kasih sayang suami isteri. Kajian oleh doktor-doktor di negara-negara barat mendapati memang benar ubat-ubat homeopati amat berkesan dalam merawat kes-kes seksual lelaki khususnya untuk merawat lelaki mati pucuk, impotent, lemah tenaga batin, kurang nafsu, mandul lelaki, mandul wanita, kurang air mani atau low sperm count, dsb.

Perhatian ubat-ubat homeopati tidak boleh digunakan tanpa prescripsi dari doktor homeopati yang bertauliah.


          facebook klik disinifcebook
          twitter  klik disini twitter
          Vidio klik disini vidio
                                                                                         

1 komentar:

 1. BURUAN BELANJA DI NATALIA SHOP DAPATKAN HARGA PROMO TERPERCAYA DI SELURU INDONESIA BEBAS RESIKO-BEBAS PENIPUA
  BERMINAT HUB-SMS:0857-1721-2287 ATAU KLIK WEBSET RESMI KAMI
  http://www.natalia-shop7.blogspot.com/
  DIJUAL

  BLACKBERRY
  Asli Buatan Canada

  Ready Stock !
  BlackBerry 9380 Orlando - Black
  Rp.900.000,-

  Ready Stock !
  BlackBerry Curve 8520 Gemini
  Rp.500.000,-

  Ready Stock !
  BlackBerry Bold 9780 Onyx 2
  Rp.800.000,-

  Ready Stock !
  Blackberry Curve 9320
  Rp.700.000,-

  Ready Stock !
  BlackBerry Bold 9900 Dakota
  Rp.1.500.000,

  Ready Stock !
  Blackberry Torch 9800
  Rp.1.200.000,

  Ready Stock !
  Blackberry bellagio 9790
  Rp.1.100.000

  Ready Stock !
  BlackBerry Curve 9220 Davis
  Rp.650.000,-

  Ready Stock !
  BlackBerry Torch 2 9810 Jennings
  Rp. 1.350.000,-

  Ready Stock !
  BlackBerry Curve 9360 Apollo
  Rp.950.000,-

  Ready Stock !
  Blackberry Monza 9860
  Rp.1.400.000,-

  Ready Stock !
  Blackberry Keppler 9300 Curve 3G
  Rp.700.000,-

  SAMSUNG
  Asli Buatan Korea

  Ready Stock !
  Samsung L9100 Galaxy S2 - Black
  Rp. 1.000.000,-

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Tab 8.9, 16GB - Pure Whit
  Rp. 1.600.000,-

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Tab 7.7 Super AMOLED Plus
  Rp.1.500,000

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Note N7000 - Black
  Rp. 1.700.000

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
  Rp. 1.000.000

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Nexus I9250 - Titanium Si
  Rp.1.500.000,-

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Note N7000 - Pink
  Rp.1.700.000

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Y S5360 GSM - Pure White
  Rp.500.000,-

  Ready Stock !
  Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

  BalasHapus